HALKIMIZIN KATILIMIYLA KURBAN BAYRAMINI KUTLADIK

Kurban Bayramının ikinci Günü Belediye Hizmet Binamızda düzenlenen bayramlaşma programımıza Belediye Meclis Üyelerimiz, Köy ve Mahalle Muhtarlarımız, Boğaziçi AK Parti Belde yönetimi ile Değerli Halkımız Katıldılar.

Belediye Başkanımız İbrahim Ercan, 65. Hükümet Başbakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım?ın Akçakoca'daki programına katıldığı için bayramlaşmada bulunamadığından açılış konuşmasını Belediye meclis üyeleri ile AK Parti Belde başkanı Korhan Kara yaparak belde ve yöre halkımızın Kurban bayramını tebrik ederek Belediye Başkanımız İbrahim Ercan'ın bayram tebriklerini ve selamlarını ilettiler.

Bizler de katılımlarından ötürü tüm konuklarımıza teşekkürlerimizi sunar, iyi bayramlar dileriz.