HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Belediye Hizmet Binamızda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurslara devam eden kursiyerlerin 2017-2018 dönemine ait çalışmalarını içeren serginin açılışına Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERCAN, Kurs Öğretmeni, Kursiyerler ve Beldemiz halkından bayanlar katıldı.

Açılış kurdelesini kesmeden önce bir konuşma yapan Başkan ERCAN ?El sanatlarının devamı noktasında burada emek verdiniz. Bu vesile ile birlik ve beraberliğiniz de belli bir ölçüde kaynaşmış oldu. Tabiki bunlara vesile olduğu için Sayın Halk Eğitim Müdürümüze, sayın hocamıza ve zaman ayıran kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Yaptığınız emeğin karşılığını alacağınıza hiç şüphemiz yok. Hayırlara vesile olması sebebiyle sergimizin açılışını yapıyorum? dedi.