BAKANIMIZIN KATILIMIYLA RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADIK

BAKANIMIZIN KATILIMIYLA RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADIK

BAKANIMIZIN KATILIMIYLA RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADIK

Ramazan Bayramının Birinci Günü Belediye Hizmet Binamızda düzenlenen bayramlaşma programımıza Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, Düzce AK Parti İl Başkanı Sayın Hikmet KESKİN, İlçe Başkanı Sayın Hakan KUŞÇUOĞLU, Başakşehir Belediyesi Meclis Başkanı Sayın Cüneyt YILMAZ, Belde Başkanı Korhan KARA, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile değerli halkımız katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERCAN, bu nazik ziyaretinden dolayı tüm halkımız adına Sayın Bakanımıza ve Konuklarımıza teşekkürlerini sundular. Ayrıca bugüne kadarki yatırımlarımıza verdiği desteklerinden ötürü Sayın Bakanımıza ve Ak Parti Düzce İl Başkanımıza şükranlarını sundular.

AK Parti Düzce İl Başkanı Sayın Hikmet KESKİN yapmış olduğu konuşmasında, halkımızın ramazan bayramını kutlayarak, Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERCAN?a, Beldeye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı ve darbe teşebbüsünde belde halkının göstermiş olduğu duyarlılık ile vatan sevgisine teşekkürlerini sundular.

Ardından Kürsüye Çıkan Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ ise halkımıza hitap ederek tüm belde halkımızın ramazan bayramını tebrik ettiler. Belediye Başkanı ERCAN ve tüm belde halkına bundan sonraki projelerimizde ve yatırımlarımızda destek olacağı sözünü verdiler.

Programımız, Çayıtarla Cami İmam Hatibi Abdulkadir MUTLU?nun yapmış olduğu dua ile sona ermiştir.

Bizler de katılımlarından ötürü Sayın Bakanımıza, Ak Parti Düzce İl Başkanına, İlçe Başkanına, Başakşehir Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanına, Belde Başkanına, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile tüm konuklarımıza beldemiz adına teşekkürlerimizi sunarız.