HALKIMIZLA BAYRAMLAŞMAMIZ

Ramazan Bayramının birinci günü Belediye Hizmet Binamızda düzenlemiş olduğumuz bayramlaşma törenine halkımızın yoğun katılımı bizleri onure etti. Bayramlaşma Programında söz alan Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERCAN; son günlerde artan müessif terör olaylarına duyduğu üzüntüyü dile getirip birlik, beraberlik ve kardeşlik çağrısı yaparak halkımızın bayramını kutladı, programımıza katılan 23.Dönem Düzce Milletvekilimiz Prof.Dr. Celal ERBAY'da yaptığı konuşmasında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları vererek halkımızın bayramını kutladı, ardından Çayırtarla Cami İmam Hatipi Nedim GÜZEL'in yaptığı dua ile programımız sona erdi. Programımıza katılan ve katılamayan tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, saygılar sunarız.