15 Temmuz Haftası Şehitlerimizi Anma Töreniyle Başladı

15 Temmuz Haftası Şehitlerimizi Anma Töreniyle Başladı

15 Temmuz Haftası Şehitlerimizi Anma Töreniyle Başladı

15 Temmuz hain terör örgütü FETÖ ve işbirlikçilerinin bir sene önce kalkıştığı darbe girişiminin birinci yıldönümünü Düzce Şehitliğindeki anma töreni ile başladı. Törene AK Parti tam kadro katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri bir hafta boyunca devam edecek. Etkinliklerin ilki Şehitlik ziyareti ile başladı. Programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü, AK Parti Düzce MilletvekillerimizFevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti İl Başkanımız Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanımız Hakan Kuşçuoğlu, Kadın Kolları Başkanımız Sebahat Uçar, Gençlik Kolları Başkanımız Fazlı Koç, Düzce Belediye Başkanvekilimiz Salih Keskinli, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ümit Yılmaz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında bombalanan Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın Babası Ramazan Baysan, Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu, ilçe belediye başkanları, emniyet ve jandarma mensupları katıldı. Şehitlikte edilen duanın ardından şehit kabirlerine protokol tarafından güller bırakıldı.

Şehitlikteki programın ardından şehit Ufuk Baysan'ın Beyköy Beldesi Çalıcuma Mahallesindeki kabri ziyaret edildi. Burada yapılan ziyarette Şehit Baysan'ın kabri başında Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu, dua edildi.

Bakan Özlü kabir ziyaretlerinin ardından protokol üyeleri, Şehit Ufuk Baysan?ın Çalıcuma?daki baba evine geçti. Şehit Ufuk Baysan?ın Annesi Hatice Baysan ve Babası Ramazan Baysan?la bir süre sohbet edildikten sonra İl Müftüsü Selami Emen tarafından dualar edildi.

Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERCAN Şehit Yüzbaşı Beşir BAYRAKTAR'ın kabrini de ziyaret ederek dua etmiştir.