BOĞAZİÇİ HALKI İFTARDA BULUŞTU.

BOĞAZİÇİ HALKI İFTARDA BULUŞTU.

BOĞAZİÇİ HALKI İFTARDA BULUŞTU.

Yağan yağmur bile iftar programına engel olamadı?

Bu yıl 4?üncüsünü düzenlemiş olduğumuz Geleneksel İftar Yemeği Programımız yağan yağmura rağmen geniş bir katılımla Belediye Hizmet Binamızın bahçesinde gerçekleştirildi.

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan tarafından beldede verilen iftar yemeğine, Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet KESKİN, Merkez İlçe Başkanı Hakan KUŞÇUOĞLU, Belde Başkanı Korhan KARA, Belediye ve İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Dursun ÇAKIR, Konuralp Jandarma Karakol Komutanı J.Kd.Bçvş.Harun ÇAĞLAR, Düzce Eski Milletvekili Necmi HOŞVER, Eski Belediye Başkanımız Ali SOYER, kurum müdürleri, üniversite öğretim üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve Belde Halkımız katıldı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk ÖZLÜ, Düzce Milletvekilleri Fevai ARSLAN ve Ayşe KEŞİR meclis çalışmalarından dolayı yapılan halk iftarına katılamayacaklarını telgrafla bildirdiler.

İftar programında konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim ERCAN ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet KESKİN belde sakinlerinin Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladı.