BAŞKAN ERCAN?IN MUTLU GÜNÜ

Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERCAN?ın biricik oğlu Ayber Çağan sünnet merasimi Ramazan Bayramının üçüncü günü Düzce Üniversitesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Programa, Üniversite girişinde Mehter Takımının yürüyüşü ile başlanarak salon girişine kadar gelindi. Teveccüh göstererek bir bir gelen konuklarımıza tasavvuf müziği eşliğinde ikramlarda bulunuldu. Horon ekibi gösterisinin renk kattığı programda palyaçolarda çocuklarımızı eğlendirdi.

Programa teşrif ederek bizleri onure eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr.Faruk ÖZLÜ?ye, Düzce Millet Vekilleri Fevai ARSLAN ve Ayşe KEŞİR?e, Millet Vekili Adaylarımız Fahri ÇAKIR ve Dr. Numan ÇABUK?a, Düzce Belediye Başkanımız Sayın Dursun AY, Gümüşova Belediye Başkanımız Sayın Ahmet AZAP, Yığılca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer YİĞİT, Akçakoca Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt YEMENİCİ, Çilimli Belediye Başkanımız Sayın Muhsin YAVUZ, Cumayeri Belediye Başkanımız Sayın Recep TUNA, Gölyaka Belediye Başkanımız Sayın Bekir AKBULUT, Kaynaşlı Belediye Başkanımız Sayın Erol BAYRAKTAR ve Beyköy Belediye Başkanımız Sayın Osman KILIÇ?a, İl Jandarma Komutanı J.Albay Mustafa ÇETİNKAYA?ya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin DENİZ?e, Düzce Üniversitesi Rektör Yrd.Prof Dr.İlhan GENÇ?e, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerine, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Hakan KUŞÇUOĞLU?na ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarına, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarına, Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki değerli müdürlerimiz ile personellerine, İşadamlarımıza, basın mensuplarımıza ve tüm konuklarımıza teşekkürlerimizi sunarız.