BOĞAZİÇİ'NDE KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR!

Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı Düzce'de de etkili oldu. Kar yağışının en yoğun yaşandığı Boğaziçi Beldesinde teyakkuz halinde olan Belediye ekiplerimiz yağışın başladığı ilk andan itibaren anında müdahale ile kapanan yolları açmak için 24 saat esasına göre başladığı çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Belediye Başkanımız İbrahim Ercan'ın bizzat katılmış olduğu Karla mücadele çalışmaları beldemiz genelinde aralıksız sürdürülmektedir. Bu kapsamda bir kaç hanenin yaşam sürdüğü Beldemize bağlı Gülle mevkiinin yolu da yine Belediye ekiplerimiz tarafından ulaşıma açılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.

İlk andan itibaren ana arterlerde yol açma çalışmaları aralıksız şekilde sürdürülmüş olup halen ara sokaklar, hane girişleri, sağlık ocağı, eczane, okul ve diğer tüm işletmelerin girişleri ile yaya geçitlerinde temizlik ve iyileştirme çalışmaları devam etmektedir.

Halkımıza saygıyla duyurulur...