BAŞKAN ERCAN, BİN HANEYE SAĞLIK (HİJYEN) SETİ DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR!

Boğaziçi Belediyesi Koronavirüs (Covit 19) küresel salgın hastalığının ikinci dalgası nedeniyle yaşanan bu zor günlerde Belediye İmkanları dahilinde temin edilen içerisinde koruyucu maske, sıvı sabun ve kolonyadan oluşan sağlık setini Beldemizdeki 6 mahallede bulunan bin haneye dağıtımına başlamıştır.

Bugün, Yeşilköy ve Yazlık mahallerimiz ile TOKİ Konutlarının tamamına, Şekerpınar Mahallemizin bir kısmına dağıtım yapılmış olup, kalan mahallerimiz de dağıtıma yarın devam edilecektir.

Sağlık (Hijyen) Seti Çantaları Belediye Başkanımız İbrahim Ercan öncülüğünde belediye personelimizle kapı kapı dolaşılarak vatandaşlarımıza ulaştırılmaktadır.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Devletimizce alınan tüm kararlara sorumluluk duyarak lütfen uyalım.