YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İÇİN YERİNDE İNCELEME!

Belediye Başkanımız İbrahim Ercan, Seçim vaadinde bulunan Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezinin yapılması konusunda AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil ELDEMİR ile yaptıkları görüşmede Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezinin yapımı sözünü almıştır.

Bunun üzerine Yeni Aile Sağlığı Merkezi yapılacak taşınmazın Sağlık Bakanlığına tahsisi yapılarak projenin hayata geçirilmesi için düğmeye basılmış oldu.

Belediye Başkanımız İbrahim Ercan, kendisini makamında ziyaret eden AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve Düzce Sağlık İl Müdürü Dr.Yasin Yılmaz ile birlikte Yeni Aile Sağlığı Merkezi yapılacak alanda keşif ve incelemelerde bulundular.

Başkan Ercan, yaptığı açıklamada; projenin bir an önce hayata geçirilmesi için kolları sıvadıklarını, daha modern ve kapasiteli Yeni Aile Sağlığı Merkezi'nin Beldemize ve yöre halkımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.