İBRAHİM ERCAN'A TAM DESTEK

AK Parti Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, 5 yılda yaptığı hizmetlerde belde halkının tam desteğini ve güvenini kazandı.

26 Ocak 2019 - 16:18 - Güncelleme: 26 Ocak 2019 - 16:22

Ercan, 5 yıllık başkanlık döneminde, Boğaziçi?nde büyük değişim gerçekleştirdi. Beldeye doğalgaz hizmet getiren Ercan, kapalı pazaryeri, düğün salonu, çevre düzenlemeleri, altyapı yatırımları, asfaltlama ve TOKi toplu konutları gibi hizmetlerle Boğaziçi?nin çehresini değiştirdi.

Boğaziçi?ni yaşanabilir bir belde haline getiren, şehircilik ve gelişme adına önemli yatırımları başlatan Ercan?a belde halkının desteği tam. Seçim yarışında büyük farkla önde görünen Ercan, bir 5 yıllık dönem daha halktan yetki istiyor.

Boğaziçi halkının İbrahim Ercan?a güvenlerinin ve inançlarının tam olduğunu görülüyor. Başkanlığı döneminde herkesin sıkıntısını çözen, dertlerine ortak olan ve çözümler üreten Ercan, AK Parti?nin başarılı belediye başkanları arasında yer alıyor.

5 yıllık başkanlık döneminde hiçbir şaibesi ve lekesi olmayan, tüm icraatlarını şeffaf şekilde yapan, dürüstlüğü ve güven veren kişiliği ile kendini ispatlayan Ercan, yaptığı ziyaretlerde halktan büyük destek ve ilgi görüyor.

DUZCEPUSULASI.COM