BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramının ikinci günü Düzce Milletvekilimiz Sayın Ayşe KEŞİR, Düzce Ak Parti İlçe Başkanı sayın Hakan KUŞÇUOĞLU, Kaynaşlı Belediye Başkanı Sayın Erol BAYRAKTAR, Ak Parti Belde Başkanı Korhan KARA, Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile beraberindeki ak partili temsilciler Belediyemizi ziyaret ederek halkımızla bayramlaştılar.

Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Ercan'ın bayramlaşma konuşmasının ardından, Belde Başkanımız Korhan KARA, Kaynaşlı Belediye Başkanımız Erol BAYRAKTAR, Merkez İlçe Başkanımız Hakan KUŞÇUOĞLU ve son olarak Millet Vekilimiz Sayın Ayşe KEŞİR halkımıza hitaben birer konuşma yaptılar.

Beldemiz adına bu nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.