BOĞAZİÇİ HALKI İFTARDA BULUŞTU

BOĞAZİÇİ HALKI İFTARDA BULUŞTU

BOĞAZİÇİ HALKI İFTARDA BULUŞTU

Bu yıl 5?incisini düzenlemiş olduğumuz Geleneksel İftar Yemeği Programımız geniş bir katılımla kapalı Pazar yerimizde gerçekleştirildi.

Belediye Başkanlığımızca beldemizde verilen iftar yemeğine, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet KESKİN ve İl Yönetimi Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Hakan KUŞÇUOĞLU, AK Parti Milletvekili adayı Dr.Numan ÇABUK, Belde Başkanı Korhan KARA, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri, üniversite öğretim üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, meclis üyeleri, din görevlilerimiz, Belde ve Yöre Halkımız katıldı.

İftar programında konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim ERCAN ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet KESKİN belde sakinlerinin Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladı.

Başkan ERCAN, Beldemizde gerçekleştirilen çalışmalarda sağladığı katkılarından dolayı tüm belde halkımız adına teşekkürlerini sunduğu AK Parti Düzce İl Başkanı Sayın KESKİN'e plaket takdim etti.

Tasavvuf müziği, Kur?an tilaveti, çocuklarımıza Osmanlı Macunu ikramının ardından havai fişek gösterileri ile programımız sona erdi.