TOKİ?DE KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI

TOKİ?DE KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI

TOKİ?DE KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Beldemizde 23 Haziran 2017 tarihinde temel atma töreni ile TOKİ tarafından yapımına başlanan 102 adet konut ve 1 adet dükkânlı ticaret merkezinin hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla Belediye Hizmet Binamızdaki Konferans salonunda; Belediye Başkanımız İbrahim ERCAN, TOKİ yetkilileri, Düzce 5. Noteri, hak sahipleri ve misafirlerin katılımıyla saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasıyla kura çekilişi programına geçildi.

Programda konuşan Başkan ERCAN, ?Uzaklardan gelen TOKİ Yetkilileri, Sayın Noterimiz ve misafirlerimiz hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Tabi ki yerleşkemiz yeni, bu noktada toplu konut yapımı için başvurularımızı yaparken ben seçim sürecinde zor olduğunu gördüğüm için böyle bir taahhütte bulunamadım. Tabi ki üst noktadaki siyasilerimiz ufak bir yerleşke olduğu için toplu konut yapılamayacağı yönünde telkinleri olmuştu. Bizim taahhütlerimiz noktasında böyle bir taahhütümüz yoktu ama sizlerin huzurunda TOKİ Başkanımız Sayın Ergün TURAN beye teşekkür ediyorum. Tabi ki resmi bir kurum gibi ama özel sektörün hız ve dinamiğini hissederek böyle bir yatırımın yapılabileceğine inandık, gördük ve sizlerin desteği, duasıyla da böyle bir yatırımı bölgemize, Düzce?mize kazandırdığımız için müteşekkirim, çok mutluyum. Bu konutlarımızın tüm hemşehrilerimize, çocuklarımıza, gençlerimize hayırlı olması temennisiyle hepinize saygılar sunuyorum. Sağ olun var olun.? dedi.

Ardından Düzce 5. Noteri huzurunda kura çekilişi yapılarak hak sahipleri ve daireleri belirlendi.

Noter huzurunda belirlenen hak sahipleri ve daireleri ile dairelere ait vaziyet planı ve fiyat listeleri Belediyemiz ilan panosuna asılmıştır.