Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ile Boğaziçi Belediyesi arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim ERCAN ile Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi KARSLI, belediye çalışanlarını ilgilendiren Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesine imza attılar.

İmza töreninde Bem-Bir-Sen Düzce Şube Başkanı Asiye DURNACI, Şube Başkan Yardımcıları Cavit TEPE ve Yusuf GÜMÜŞ'te hazır bulundu.

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi?nin imzalanmasının ardından Genel Başkan Yardımcısı Recayi KARSLI, Boğaziçi Belediyesi çalışanları adına Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim ERCAN?a teşekkür etti.

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim ERCAN ise imzalanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi?nin tüm çalışanlara hayırlı olmasını temenni etti.