BELEDİYE BAŞKANIMIZ, YEREL YÖNETİMLER PERSONELİNİN HİZMET KALİTESİNİN ARTIRILMASI EĞİTİMİNİN AÇILIŞINA KATILDI.

Düzce Valiliği ile Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen ? Yerel Yönetimler Personelinin Hizmet Kapasitesinin Artırılması Eğitimi? açılışı Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Eğitim Programı açılışına Düzce Valisi Sayın Zülkif Dağlı, TODAİE Genel Müdürü Prof. Dr. Onur Ender Aslan, İlçe Kaymakamları, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlhan Genç ve Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERCAN katıldılar.